Smakprov

Såhär innan jul tänkte jag visa ett lite smakprov på några av de nya tapeter vi precis satt upp. Vi har tapetserat om i alla våra miljöer, och frontväggar, men väntar just nu på möblerna till rummen. Så efter jul, då allt är klart, blir det några rejäla modeinslag.

Här kommer då ett litet smakprov:

Detta är tapeter från den belgiska designern khroma, som tapetgrossisten Midbec saluför. De har väldigt omtyckta, fina mönster och färger, med modern stil.

Den blommiga tapeten är från kollektionen Quinta och den mörklila är från Check-in. Blommorna är lite Asieninspirerade och den enfärgade tapeten har svaga ränder med lite struktur, vilket ger den ett härligt djup.




Den här coola tapeten kommer från Eco. Som är allmänt kända för sin lite modernare och tuffare karaktär. Den är übertrendig med sitt stora medaljongmönster och sina skimrande färger.

En del frågar mig: Börjar det inte bli ute nu med medaljonger och ornament, eftersom det funnits så länge? Svar: Nej! Inte än på ett tag. Det kommer bara mer och mer!



Detta är Boråstapeters nya mästerverk, kollektionen Falsterbo som har lite lantlig och klassisk stil. Den har vi kombinerat med kollektionen Shade som har enfärgade tapeter i alla färger med en tät, randig struktur.

Designerna har snitsat till tapeten ordentligt. Det är förgätmigejblommor, och den engelska texten på tapeten lyder: Forget me not. De har även skrivit på latin ”Amor vincit omnia et nos cedamus amori” – "Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken".


Hej så länge!
Sara



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0