Flamenco

InTrade spottar ur sig nyheter. Här är den tredje för sommaren. Kollektionen Flamenco, som har en del nytt i sig och en del gamla klassiker fast i nya färger. Bastik är något som vi börjar se mer och mer i klädmode och inredning, men här har det även hittat till några tapeter. Riktigt tufft!

Som ni märker hänger förra sommarens färger kvar. Turkost, rosa lila, nu blandat med gult och mer pasteller.












Foton: Intrade.se

Simpelhet med djup

Therese Sennerholt har släppt en ny kollektion. I lööööv it, som dom hade sagt i USA. Det jag gillar med hennes tavlor är det enkla, stilrena, som ändå, trots sin simpelhet, förmedlar ett budskap.










Foton: Therese Sennerholt webshop
 

Kew

Vi fortsätter med sommartemat. Här är nya Kew från InTrade.
 









Foton: Intrade.se

Midsommar

Hur många tänker göra som jag och gå ut på midsommarkvällen och plocka blommor? :)




Foto: Ikea livet hemma

Soleil

En ny kollektion från InTrade med samma tema som föregående är Soleil. Sommar, sommar, sommar.










Foton: intrade.se

Ambience

Vi möter en blommig sommar i tapetvärlden med mycket färgsprakande detaljer. Midbec har nu släppt Ambience, en kollektion som andas sommar, romantik, lekfullhet, tuffhet och mycket mer.












Foton: midbec.se

Every Day

Nu börjar sommarnyheterna strömma in för fulla muggar. Kommer ägna några inlägg åt att visa er alla härliga nyheter.

Boråstapeters kollektion Every Day är framtagen för att passa hemmets alla rum. De böljande mönstren med grafiska inslag ska vara lätta att tycka om och skapa en skön, ombonad känsla hemma. Kollektionen andas en folklighet som gör tapeterna lättplacerade samtidigt som de förhöjer hemmamiljön på ett naturligt sätt. Every Day har många kombinationsmöjligheter med växtinspirerad design, dämpade färger och pudertoner.


Foto:ecobt.se

Dekorera

Dessutom ska man, tycker jag, passa på att dekorera så mycket som möjligt nu när man kan. Blommor, växter, blad, kryddor, stenar, ja, låt fantasin flöda. Såhär fint hade dom gjort på Ikea livet hemma.








Foton: IKEA livet hemma

Duro gammalsvenska

 

När vi ändå är inne på tema lantligt, och kanske i detta fall lantligt, klassiskt, funkis eller liknande, så passar Duros Gammalsvenska perfekt. Här har ni några favoriter.





Foton: Duro

 

 

Och så här ser ett av rummen ut i min sommarstuga. Också ur gammalsvenskan.



Lantlig inspiration

Eftersom jag som sagt befinner mig på landet, så är det just nu det som inspirerar mig. Hur härligt ser inte det här ut?







Foton: IKEA livet hemma

Lycka

Blir man inte lite extra lycklig såhär års? Jag blir det i alla fall. Allt är grönt, blommorna har precis slagit ut, det har blivit varmt och soligt. Det härliga vädret är fortfarande osäkert och nytt, så man uppskattar det ännu mer. Känner ni igen er?


Syrener kan vara lite av min favoritblomma på våren. Är vackra och doftar ljuvligt!
Plockade in och ställde på köksbordet.

 

När jag känner såhär, då åker jag till min sommarstuga. Här är det lugnt och skönt. Inga bilar som hörs, bara fåglar. Ångermanälven ligger bara 100 bort och visst blir landskapet lite extra vackert så fort man blandar in vatten? Dom här bilderna knäppte jag igår med telefonen när jag var ute på en kvällspromenad.



Sanderson- Colour for Living

Sanderson har kommit med en ny sommarkollektion som vanligt med mycket starka härliga färger och mjuka mönster.












Foton: http://www.sanderson-uk.com

RSS 2.0