Isabelle

Midbec har gjort det igen. Här ser ni Isabelle, en mjuk, ljus och lättsam kollektion. Lantligt, modernt eller shabby chic, beror på stilen, men alla varianter är möjliga. 












Foton: midbec.se

African queen

Midbec har kommit med en ny kollektion. African queen. En spännande kollektion med exotiska, levande mönster och med några återkommande klassiker. Djur, djungel och natur kunde inte vara mer trednigt. 












Foton: midbec.se

Stilkrock

Här ser ni ett hem där de skapat en intressant blandning av gammalt och nytt. En stilkrock som inte kunde se bättre ut. Jag gillar framförallt blandningen av stolar vid matsalsbordet. 






Foton: sköna hem

Magnolia

Björkris, kvistar och framför magnolia har vi sett mycket av under 2012s början. Och jag hoppas på mer! Att en liten kvist kan göra så mycket!






Foton: Sköna hem






Foton: Milred blogg

Kreativa väggar

Sköna hem har gjort ett fantastiskt reportage om hur man kan pynta en vägg med mer än bara tavlor. Reskap, porslin, måla själv, ja, listan fortsätter!






Foton: Sköna hem


Det är något speciellt med vitt ändå!






Foton: IKEA livet hemma

SE HIT!

Jag bläddrade i mitt nya exemplar av Sköna hem och fann detta. Så otroligt snyggt om ni frågar mig. Stilrent, men inte för strikt, olika nyanser av grått, utan att det ser kallt ut. Industri blandat med robusta träslag och tyger. Säger det igen; så snyggt!
















Foton: http://www.skonahem.com/inspiration/Inspirerandehem/Svartvitt-och-nyanser-av-gratt


 

Plantera mera!

Våren är på väg, (märks kanske inte just idag, men jag vet att den är det!!) och kan man inte plantera ute så kan man i varje fall göra det inne!






Foton: IKEA livet hemma

LILLEBY

I maj kommer Lilleby. Boråstapeter berättar: Barnens rum är viktiga. Här ska man växa, leka, sova och drömma. Det kräver sin busiga tapet. Boråstapeters barnkollektion Lilleby och sprudlar av fantasi och lekfullhet och går att variera i det oändliga. Den består av bland annat klassiska prickar och ränder, skattkartor, balletskor och fotbollsspelare. 












Foton: Boråstapeter

Nyheter från midbec

Midbec har kommit med en ny supertuff kollektion, Square!














Foton: midbec.se

Eco Revival

Nu har vi fått hem Eco Revival. Det är en kollektion som följer retrotrenden men med moderna inslag.
Ps. vi har flera av de härliga mönstren på lager!










Foton: Eco wallpaper

Metall!!!

Att inreda med en blandning av det romantiska och mjuka, tillsammans med industrins instrument, betong, metall, sten, hårt och kallt, blir såååå snyggt! Jag är lite insnöad på industilooken för tillfället, och närmare bestämt på metall. Tolixstolen är en het favorit som finns i många varianter. Ni kan hitta den på allt från NK och Våla Magasinet till Åhléns och Ellos.




Foton: http://www.valamagasinet.se/





Foton: http://www.ahlens.se


En effekt av detta är att Granit har fått alldels för många besök av mig på sistone.

Foto: Granit.com

Fyndade på IKEA häromdagen en zinkhink för att ha något lite tuffare att ha mina tapetprover i.



Foto: Sara

Vår nyheter!

Osbourne and little har kommit med två nya heltuffa kataloger Rabanna och Metropolis Vinyls 2. Se och njut!


















Foton: www.osborneandlittle.com

RSS 2.0