Nina Campbell Woodsford

 
Nina har kommit med en ny kollektion som utstålar lika mycket Nina som de tidigare. Härliga blommönster, stilsärkerhet och klara och mjuka färger.
 
 
 
Foton: Nina Campbell
 

ECO STREET

Eco Wallpaper har kommit med en ny kollektion: Street. Mycket tuff, aktuell och framförallt prisvärd. 
 
 
 
 
 
 
Foton: Ecobt.se

Simone Micheli

Midbec hälsar: Nu kommer en kollektion från designern/arkitekten Simone Micheli. Simone är från Italien och har jobbat med arkitektur länge. Han har plockat sin inspiration till tapetmönstrena från sin arkitektur. Han har en skandinavisk känsla för färg och form. Kollektionen är kaxig med moderna mönster och färger.
 
Mycket stilren om jag får säga det själv. Stort LIKE på inredningen också!
 
 
 
 
 
 
 
Foton:midbec.se

Marimekko 3 är här!

Nya Marimekko är här med massor av härliga mönster och nya former. Tyger finns också att beställa i samma kollektion. Riktigt läckert och orginellt!



 
 

Foton: Midbec.se

Höstnyheter

Hösten kan inte längre ignoreras. Sommaren börjar bli till dåtid och vi blickar framåt mot dovare färger och kallare vindar. Men vad gör väl det, var sak har sin tid som man brukar säga. Och en av de roligaste sakerna, enligt mig, med hösten är alla nyheter inom både inredning och mode. Inom tapetvärlden händer det massor. Jag börjar nu en följetång för att försöka visa er så mycket nytt och fräscht som möjligt. Ska också passa på att be om ursäkt för dålig uppdatering den senaste månaden, skyller på en häktisk skolstart med mycket att göra.



Foton: mrperswall.se

Dessa skönheter kommer från Mr perswalls nya kollektion, Expressions, och är helt i min smak.

 

RSS 2.0