Kakelnytt

Tänk er en fondvägg i vardagsrummet med det där kaklet!

Grabbarna på Fyris Färg har imponerat och gjort i ordning denna supersnygga visningsmiljö. Det tuffa, glittriga kaklet kommer från Dekora, tapeten från Boråstapeter och golvet från Kronotex.






Foton: Sara

Färg från Midbec

Jag är ganska tråkig när det kommer till färg. Jag gillar när det är stilrent snarare än lekfullt. Hemma hos mig är det vitt, svart och många nyanser där emellan. Efter årstid eller humör använder jag mig av någon accentfärg. Med betoning på någon. Jag beundrar däremot dem som vågar experimentera och leka med färger. Midbec är ju som bekant en fena på det. Bilderna kommer från kollektionen kallianthi.






Foton: Midbec


Inred med påsken

Gillar ni påsken?

Själv har jag alltid älskat den, men mest för godisets skull. Vill man piffa lite extra har Styleroom den perfekta inspirationen.








Foton: Styleroom

Kaos i struktur

Det måste ju vara en konst att leva i ett kaos men ändå ha koll och struktur över sina saker. Men det måste vara en ännu större konst att leva i ett kaos, och ändå lyckas få det att se snyggt och genomtänkt ut. Här ser man att våren börjar ta uttryck till och med inne. Och ja, varför inte ta in våren om den är lite trögstartad ute! :)






Foton:IKEA livet hemma

Mio´s vårtrender

Mio välkomnar våren med färg. De pratar om allmogens come back, den fortsatta retrotrenden nu med en modern touch och att återvinningen fortsätter att vara ett återkommande tema. Smart och snyggt!







Foton: Mio.se

Något som alltid fungerar...

...är vitt och blått. Det kan både vara stilrent, tänk er lexington, Ralph Lauren, den marina inredningen. Eller den romantiska och söta, med blommor och spets. Det kan bli både maskulint och feminint, tufft eller sött. Hur som helst, alltid lika snyggt!





Foton: Ikea livet hemma







 


Foton: google bilder lexington

(Tapeterna på bilderna kommer från Casadeco och Ralph Lauren)

Varm industri!

Alltså hörrni, ser ni vad jag ser?
IKEA har blandat varma toner, ombonad inredning med den kala, stela industrilooken. Pratar vi i facebook- termer så finns det bara en sak att säga "gilla"!!!



Foton: IKEA livet hemma

Även denna bild från MrPerswall passar perfek till detta inlägg. Åh så snyggt!

Foto: MrPerswall

Vårpynt!

Jag blev inspirerad av allt björkris och videung som finns i varenda blomaffär såhär års och gjorde i ordningen en liten bukett.

Först ställde jag den inne.

 

 

 

Men sen så tyckte jag att den faktiskt passade bättre ute på altanen.

 

 

Lyckades fånga min söta katt Lakris på en bild också :)

 

Foton: Sara

ECO REVIVAL

Snart kommer ECO Wallpaper med en ny kollektion.
Såhär skriver de om den: Eco Revival är en kollektion som hämtat inspiration från de grafiska mönster som är kännetecknande för 50- och 60-talets retrostil, men på ett sätt som känns nutida och modernt. Färgskalorna är dämpade och gör de olika mönstren enkla att kombinera med varandra. Med Eco Revival blickar Eco Wallpaper tillbaka mot den klassiska retrostilen. Men även om det syns att mönstren är inspirerade av design från 50- och 60-talet, känns kollektionen i högsta grad uppdaterad och aktuell. De lugna färgskalorna och grafiska formerna gör tapeterna enkla att kombinera med varandra på en mängd olika sätt, utan att tappa balans och harmoni.


Foto:Eco wallpaper

Sandberg inspiration

Jag och några kollegor var häromdagen på norrlands nation i deras gamla festlokal. Det var ett litet, historiskt rum med böcker upp till tak. Anledningen till att vi var där var Sandberg tyg och tapet. Istället för att åka runt till butikerna och visa sina nyheter har de nu börjat med denna nya tradition. Lite tilltugg, vin och gott sällskap, samtidigt som Sandberg inspirerar med deras senaste.

Snart släpper de en ny kollektion med en hel del nya mönster men också gamla klassiker från både Claude och Gloria.

Här kommer lite bilder från delar av det de visade oss. Bilder från deras nya kollektion kommer inom kort :)

 

Foton: Sandberg

Visst är väskorna snygga!!

 

Mycket har jag gjort med tapet. Tavlor, paket, tapetserat möbler (även några väggar), dukar, påsar, men Sandberg hade gjort en karamellstrut av tapet. Det var nytt. Och så sött det var!

 

 

Foton: Sara

Eco exclusive

Eco press: Eco Wallpapers kollektion Eco Exclusive är en av de djärvaste kollektionerna de skapat någonsin. Kollektionen är tänkt att upplevas med fler sinnen än synen. Pärlor, flock och metallic gör ytorna spännande att känna på och ljusreflektioner skapar spännande skiftningar i mönstren. Eco Exclusive är en kaxig blandning av allt från blank metall till lenaste sammet. Kollektionen riktar sig till personer med intresse för inredning och design, som vågar låta tapeterna ta plats i rummet.

Foto: Eco wallpaper

RSS 2.0