Glad Valborg!

Imorgon tycker jag ni ska ut och njuta av valborg och våren. Visst är det härligt nu när värmen äntligen kommit! När ni sedan kommer hem är ni lite trötta i benen. Slå er då ner i en skön fåtölj med datorn i knät och spana in vår nya leverantör med superhäftiga fototapeter i oändlighet! http://www.fyrisfarg.photowall.se/

 

 


 
Bilder från: http://www.fyrisfarg.photowall.se/

Inspiration!

Nu har Nordsjö idé och design kommit med en ny inspirations och inredningskatalog som finns att hämta här i butiken. Det står mycket om färg och trender, med många fiffiga idéer och tips.




Bild: Nordsjö idé och design, feng shui


Nordsjö har valt att nischa sig lite med inredningsformen Feng Shui. Som i enkelt tal står för harmoni och balans. Det handlar om energier, de fem elementen och former.
I feng shui vill man skapa olika sinnesstämningar för olika ändamål, och gör det främst med hjälp av färger. Allt som omger oss, talar ordlöst till våra sinnen. Därför vill man inom Feng shuin att vår miljö ska tala till oss på rätt sätt.

Läs mer om detta på:
http://www.nordsjoidedesign.se/index.php?page=690

Nu är det sommar!

Sommar, sommar och sol. Nu är det dags att göra fint utomhus. Måla om huset, olja in trallen, tapetsera sommarstugan.

Vi har kunskapen, och verktygen för bästa resultat. Som Nordsjö själva säger, er idé- vår design!




Läs också Unt Bostadsguiden för mer inspiration!

Så rätt

Gillar man Toile, så kommer man att älska dessa bilder.

 

Detta är tyg och tapet från Manuel Canovas. Bilden längst ner känns mer än rätt just nu. Mixa tavlor och ramar som man bara lutar mot väggen på golvet.

Våren har kommit!

Denna underbara vårtapet kommer från Midbec, Boutique. Finns även i fler färgställningar.



Tyget vi hängt intill kommer från Osbourne & little och doftljuset från Designers Guild.  De rosa fjärilarna har min kollega själv gjort. Vilka blev som pricken över i:t, på den annars tråkiga grå väggen.

Tufft insynsskydd

Vill man skapa lite insyn, men inte sätta igen helt, varför inte tuffa till det med lite tyg! Detta kommer från Larsens nya tygkollektion.





Vi har kampanj!

Vi har kampanj!!

Casamance rensar sitt lager och vi säljer ett urval av deras utgående tapeter för enbart 349:-




En liten kul grej vi gjorde var att tapetsera kartongerna, funkade hur bra som helt, och ser betydligt mycket roligare ut.

En liten färgklick

Såhär kan man piffa upp en liten överbliven väggstump. Ett vackert, färgsprakande tyg från Osbourne & littles nya kollektion Karavansara.





Det finns även tapet i samma mönster.

Think outside the box

Här har vi tapetserat upp av nya kollektionen Eco Tweed som jag tidigare skrev om. Ett kollage av fyra olika tapeter! Tufft!

RSS 2.0